Schilderstiens.nl óók voor het plakken van behang.

Waar men vroeger naar de schilder of behanger ging voor een rol behang, besteld men Behang met motiefdeze tegenwoordig op internet of haalt u uw rollen behang gewoon bij de bouwmarkt? Daar is de keuze enorm en waarschijnlijk zit wat u zoekt er wel tussen, maar wie plakt het er in? Dat doen wij graag voor u en wanneer u er in de bouwmarkt of online niet uit komt, via onze leverancier kunnen wij ook een behangboek regelen met de stalen van dit seizoen. Wilt u de hele kamer opnieuw behangen of  wilt u één muur net even wat meer uitstraling geven? Voor een passend advies komen wij graag bij u langs.

Papier of vliesbehang.

luxe behang met velours motiefOf u nu kiest voor papierbehang of vliesbehang het belangrijkste is dat de ondergrond geschikt is voor de gekozen behangsoort. Het zou zonde zijn als de oneffenheden in de ondergrond door het behang heen komen, en daarom controleren wij voordat wij beginnen met plakken eerst de ondergrond. Indien deze eerst nog gestuct moet worden omdat het door u gekozen behang een strakke ondergrond vereist, dan doen wij dit graag voor u. Niet voor niets zeggen wij;
De complete afwerking  van al uw wanden is bij ons in goede handen.

Glasweefselbehang.

Vliesbehang of glasweefselbehang, maar wat is nou het verschil? Eigenlijk zegt de naam het al het ene ismuren-afgewerkt-met-glasweefsel een weefsel het andere een vlies maar beide makkelijk scheur overbruggend en gemakkelijk overschilderbaar. Vliesbehang geeft alleen nog meer mogelijkheden dan glasweefselbehang. Verschillende stalenboeken met tientallen dessins geven u de vrijheid om een keuze te maken die bij u past qua uitstraling en wij adviseren u graag over de kleur waarmee we het behang kunnen schilderen.

“Ouderwets behang” voor een modern interieur.