Wij plaatsen ook sierlijsten en ornamenten op wanden en plafonds.

kooflijsten-aan-verlaagd-plafondRijkelijk versierde plafonds met prachtige sierlijsten en nog mooiere ornamenten die u kent uit een oud grachtenpand of een statig herenhuis kunnen door ons ook in uw huis worden aangebracht op wanden of plafonds. Een nieuw huis van buiten en de sfeer van vroeger in uw interieur.
Misschien heeft u wel een oud plafond met beschadigde sierlijsten of dicht geverfde ornamenten en wilt u deze laten herstellen, dan is het verstandig om de afweging te maken tussen herstel of vervanging. Wij adviseren u graag over de kosten en mogelijkheden in dit proces.

Lijsten en ornamenten van kunststof.

Kunststof  sierlijsten voor plafonds en wand zijn licht van gewicht maar zeer sterk en doordat ze voorzien zijn van mooie details kunnen ze de sfeer in uw interieur snel veranderen. Tevens zijn deze lijsten door het gebruik van geschikte lijmen op vrijwel iedere ondergrond aan te brengen, waterbestendig en direct overschilderbaar.

Lijsten en ornamenten van gips.

mal-voor-het-maken-van-lijstenHet aanbrengen van echte gipslijsten brengt in een  bestaande situatie meer werk met zich mee dan kunstof lijsten, maar wanneer u toch overweegt een stukadoor in te schakelen is het de moeite waard om eens na te denken over echt lijstwerk. Echt lijstwerk waarover een stukadoor spreekt is anders dan hout of mdf, werkt niet en vertoont geen vervorming of barsten door invloed van wisselende vochtigheid. En na droging is uw plafond te schilderen met latex of met een ouderwetse kalkverf voor een authentiek resultaat.