renovatie keukenGoed schilderwerk is het visitekaartje van uw woning en goed schilderwerk is naar onze mening alleen te realiseren onder de beste omstandigheden, met kwaliteitsprodukten en vakmensen. Omstandigheden zijn niet altijd naar onze hand  te zetten, maar wij weten wat de betere dagen zijn om te schilderen. Voor ons  begint het echte buitenschilderwerk tussen maart en april en gaan wij door tot oktober met het aflakken van houtwerk. Omdat regen en wind na oktober steeds meer invloed hebben op de kwaliteit van het werk gaat de winterschilder liever naar binnen om nieuw behang te plakken, het plafond te sauzen of de trap eens opnieuw te lakken.

De Winterschilder.

schilderwerk-uitgevoerd-bij-keukenrenova (1)Van oudsher is schilderwerk seizoenswerk en daarom is ooit de winterschilder in het leven geroepen, voor u aantrekkelijk omdat er tegen een lager tarief binnenschilderwerk werd uitgevoerd. In onze beleving is er geen winterschilder maar is de moderne schilder zich er van bewust dat het tegenwoordig anders moet. Schilder ben je niet maar even……
U wilt een fris of passend interieur en een goed onderhouden woning en wij zijn graag voor u aan het werk. Door overleg, passend advies en planning is dit allemaal te realiseren en het leukste is dat de prijs dan ook nog meevalt.

Totaalafwerking.

In de voorbereiding op wand- of plafondafwerking voeren wij wanneer dit nodig is ook het stucwerk voor u uit. Voordeel voor u is  dat u afspraken maakt met één partij welke de gehele afwerking in eigen beheer voor u uitvoert. Wij verzorgen voor u de complete afwerking van muren en plafonds.

De afwerking van al u wanden is bij ons in goede handen.