Schilderstiens.nl voor al uw schilderwerk én stucwerk.

20160119 Stucadoor Arno Bijlsma.Schilder en stukadoor zijn niet direct beroepen die in één adem genoemd worden. In onze beleving is dit niet terecht want alleen door een goede samenwerking tussen deze twee partijen is een mooi resultaat haalbaar. De schilder weet hoe glad het stucwerk moet zijn voordat er behang op kan en de stukadoor weet wat er nodig is om de muur zo glad te krijgen. In de praktijk zijn er nog veel meer voorbeelden waar uit blijkt dat een goed samenspel tussen schilder en stukadoor mooie resultaten oplevert.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Resultaat is voor u belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de prijs. Wij proberen in alle gevallen uw wensen en de prijs op elkaar af te stemmen. U weet wat u wil en wij weten wat de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten zijn.

Alles over pleisterwerk en decoratief stucwerk.

Spirito libero 1 x gespaand voor een zacht effectStukadoorswerk is meer dan pleisterwerk en decoratief stucwerk. Fijnschuurwerk aanbrengen op het plafond, wanden behangklaar maken, sierpleisteren van de buitenmuren of een hele gevel voorzien van stucwerk en zo is er nog veel meer wat de stukadoor elke dag weer doet. Wij werken niet alleen in huis, maar ook de buitenkant van uw woning kunnen wij voorzien van fraai stucwerk.

Kijkt u maar eens op stukadoor.frl en wellicht kunnen wij ook hierin iets voor u betekenen.