Uw allround stukadoor- en schildersbedrijf uit Stiens.

SchilderStiens.nl is een onderdeel van Stukadoorsbedrijf A. Bijlsma en schildersbedrijf R. Bijlsma uit Stiens en is een directe samenwerking tussen de broers Arno en Remco Bijlsma.

pasfoto schilder Remco BijlsmaWaar Remco de man is van het schildersbedrijf voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en vele soorten wandafwerking is Arno de man van het stukadoorsbedrijf voor pleisterwerk, fijnschuurwerk en decoratief stucwerk. Ook zijn wij de schilder en stukadoor die elkaar naadloos aanvullen en waar nodig ondersteunen.
Door ervaring en een gedegen opleiding zijn wij een betrouwbare en flexibele partij voor het onderhouden en afwerken van uw woning of bedrijfspand.

Schilder- en stucwerk door heel Friesland.

Leeuwarden – Stiens is de regio waar wij de meeste van onze werkzaamheden uitvoeren, maar eigenlijk 20160119 Stucadoor Arno Bijlsma.zijn wij actief in de hele provincie Friesland. Wij werken aan muren, wanden en plafonds daar  waar het nodig is en rijden net zo lief naar Heerenveen, Drachten of Sneek om een muur te stukadoren als Franeker, Harlingen of Dokkum om uw dakgoten opnieuw te schilderen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud, nieuwbouw of renovatie, neem gerust contact met ons op.

 

Arno Bijlsma                           www.stukadoor.frl

Remco Bijlsma