Waar in nieuwbouw spack veel wordt toegepast op betonnen plafonds met v-naden, omdat scheurvorming niet kan worden uitgesloten, kan het tijdens een renovatie of verbouwing ook toegepast worden vanwege de relatief lage kosten voor het aanbrengen van spack. Spackspuiten is niet alleen interessant vanwege de kosten, maar u kunt het ook gewoon mooi vinden!

Nieuwbouw en spackspuiten.

Vaak omdat het goedkoop is soms omdat het mooi is. Spack wordt met behulp van spuitapparatuur aangebracht op wanden en plafonds. Op plafonds volstaat een zachtere kwaliteit, maar voor wanden is het toch belangrijk om te kiezen voor een hardere variant om de kans op beschadigingen zo klein mogelijk te maken.

Spack voor verbouw en renovatie.

Traditionele spack zoals hierboven beschreven heeft één nadeel en dat is dat het niet scheur overbruggend is en werking vanuit de ondergrond al snel zichtbaar is in de afwerklaag van spack. Erg jammer maar in veel gevallen niet te voorkomen. Toch is er een manier waarbij u wel het uiterlijk van spack heeft maar de kans op scheurvorming aanzienlijk minder is. Een renovatievlies met de structuur van spack welke in iedere gewenste kleur kan worden geschilderd.

 

Traditioneel of een met glasvezel versterkte spack voor nieuwbouw en renovatie.